inspiration och rättvisa

inspiration för varje mans hjärta och vågor av rättvisa över hela världen

Mansrörelsen 4M vad en idé från en kvinna!

Den 4:e musketören

Året 2007 var pastor Henk Stoorvogel från Holland på ett lite jobbigt ställe i livet. Han hade tappat den nära kontakten med sina vänner, och började känna sig tom på insidan. Hans fru Ruth Stoorvogel frågade: Henk, varför startar du inte en mansrörelse? Inte en som man bara möts i ett rum och pratar, men som innehåller spänning och äventyr!

Detta var som musik i Henks öron, han bjöd in sina bästa vänner i Holland på middag, bland annat tre pastorer, för att diskutera detta.

4M föddes! Den första XCCn genomfördes 2008, i Ardennerna i södra Belgien med 88 holländska män. Tillsammans gick de genom ett blött, kallt, utmanande men fantastiskt äventyr som skulle förändra deras liv för alltid.

Sedan 2008 har konceptet spridit sig vidare till England,

Tyskland, Belgien, USA, Schweiz, Polen, Sydafrika, Österika, Norge och nu också Sverige.

Musketörerna:  Kungens personliga elitsoldater. En för alla, alla för en. De gav sig själv fullständigt för deras kung. De visste att de kunde lita blint på varandra. I krig och fred. Enhet, äventyr, hjältemod, tjäna, kraft. Musketörerna utmanar vår fantasi. De hade det vi ofta saknar. De var vad vill vi vara.

Den 4:e Musketör (4M) är en mansrörelse som tränar män att leva för Kungen. Han var Den som gav sitt liv för oss alla. Tillsammans vill vi ge allt för Honom. Vår tjänst i Hans rike är vår högste ära. Hans strid är vårt strid. Hans passion är vår passion. Håns mål är vårt mål. Är du Kristen, men saknar du passion? Läser du Bibeln, men vill inte Hans budskap närma ditt hjärta? Gå du till kyrkan, men är att följa Jesus inte ditt livs äventyr? Längtar du djupt inne efter äventyr? Då har du kommit till rätt ställe!

en för alla, alla för en

vårt mål

INSPIRATION FÖR ALLA MÄNS HJÄRTA OCH VÅGOR AV RÄTTVISA VÄRLDEN
  • Inspirera kristna i Sveriges och världen

  • Bygga på vår rörelse med aktiviteter för kvinnor och män

  • Samarbeta med 4M Danmark och 4M Norge

vår historia

inblick

var med

stärk vårt team

Together 4 the king!

Part of the 4M Worldwide network

Följ Oss

4M Sverige
Östra Vägen 1
455 61  Dingle
+46705649835

info@4m.se

allmänna villkor - integritetspolicy

Anmälning nyhetsbrev

© 4M Sverige. All rights reserved.
Powered by Comyoo creative studio.